ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά του Ιράν προανήγγειλε ο Μνούτσιν
«Συνεχίζουμε να τις εξετάζουμε. Τις έχουμε παρουσιάσει και πιστεύω ότι μπορείτε να περιμένετε ότι θα υπάρξουν επιπλέον κυρώσεις», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών
Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν δήλωσε σήμερα ότι αναμένει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει νέες κυρώσεις εις βάρος του Ιράν, λίγες ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ εάν θα συνεχίσει να εφαρμόζει την άρση των κυρώσεων των ΗΠΑ σε βάρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας, την οποία προέβλεπε η συμφωνία του 2015 για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
«Αναμένω την επιβολή νέων κυρώσεων εις βάρος του Ιράν», τόνισε στους δημοσιογράφους ο Μνούτσιν. «Συνεχίζουμε να τις εξετάζουμε. Τις έχουμε παρουσιάσει και πιστεύω ότι μπορείτε να περιμένετε ότι θα υπάρξουν επιπλέον κυρώσεις», συμπλήρωσε.
Ο Στιβ Γκόλντσταϊν, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, ανέφερε σήμερα ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί αργά το βράδυ της Πέμπτης (τοπική ώρα) ή την Παρασκευή.
Την Τετάρτη ένας Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι αν ο Τραμπ άρει τις κυρώσεις της συμφωνίας του 2015, η αμερικανική κυβέρνηση θα επιβάλει νέα, στοχευμένα τιμωρητικά μέτρα ενάντια σε ιρανικές επιχειρήσεις και πρόσωπα.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.