Φτηνή βαφή και η αλωπεκία είναι οι αιτίες του... εντυπωσιακού χτενίσματος του Τραμπ

Φτηνή βαφή και η αλωπεκία είναι οι αιτίες του... εντυπωσιακού χτενίσματος του Τραμπ

Τι λέει για το... φαινόμενο και πώς το εξηγεί η αγαπημένη του κόρη Ιβάνκα

Φτηνή βαφή και η αλωπεκία είναι οι αιτίες του... εντυπωσιακού χτενίσματος του Τραμπ
Μια χειρουργική θεραπεία για την αλωπεκία, προσεκτικό χτένισμα και αρκετή φτηνή βαφή μαλλιών είναι ο... συνδυασμός που σκοτώνει για το εντυπωσιακό χτένισμα του Ντόναλντ Τραμπ. 

Αυτό προκύπτει από τις αποκαλύψεις που κάνει στο βιβλίο του «Φωτιά και θυμός: Μέσα στο Λευκό Οίκο του Τραμπ» ο δημοσιογράφος Μάικλ Γουλφ και μάλιστα αποδίδει την εξήγηση στην αγαπημένη κόρη του προέδρου Ιβάνκα, η οποία μάλιστα αρέσκεται να τον πειράζει για το μαλλί του. 

«Συχνά περιγράφει σε φίλους τους πώς ένα απολύτως "κενό" σημείο στο κεφάλι του, αποτέλεσμα μιας χειρουργικής θεραπείας για την αλωπεκία, καλύπτεται με μεγάλη επιμέλεια από τα μαλλιά που υπάρχουν γύρω από αυτό, των οποίων όλες οι άκρες ενώνονται πάνω από το σημείο αυτό και στέκονται εκεί με την βοήθεια ισχυρότατου σπρέι μαλλιών», λέει για την Ιβάνκα ο Γουλφ, ενώ έχει μια εξήγηση και για το χρώμα των μαλλιών του πατέρα της: «Το χρώμα, λέει με πολύ κωμικό τρόπο, προήλθε από ένα προϊόν που λέγεται "Just for Men", και το οποίο όσο πιο πολύ αφήνεις στα μαλλιά τόσο τα "σκουραίνει". Η ανυπομονησία όμως του προέδρου οδήγησε σε αυτό το πορτοκαλί αποτέλεσμα». 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης