Εκτός Ουέστμινστερ και ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός Νικ Κλεγκ

Εκτός Ουέστμινστερ και ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός Νικ Κλεγκ

Ολοένα περισσότερες ανατροπές και εκπλήξεις φέρνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τις εκλογικές περιφέρειες της Βρετανίας

Ολοένα περισσότερες ανατροπές και εκπλήξεις φέρνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τις εκλογικές περιφέρειες της Βρετανίας.

Μετά την ανακοίνωση της απώλειας της έδρας του πρώτου μέλους της Κυβέρνησης των Τόρις στο Μπάτερσι, έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Πέμπτης ότι και ο Νικ Κλεγκ, πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Βρετανίας, θα βρεθεί εκτός Ουέστμινστερ.

Ο πρώην ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών έχασε την έδρα του στο Σέφιλντ Χάλαν, έχοντας συγκεντρώσει 19.756 ψήφους, αισθητά λιγότερους από το 2015.

Την περιφέρεια κέρδισε ο Τζέρεντ ο Μάρα των Εργατικών με 21.881 ψήφους. Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε η ψήφων των χιλιάδων φοιτητών της περιοχής, που πείστηκαν από τα επιχειρήματα του Κόρμπιν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2017-05-25T104020Z_69441666_RC1DBCF07260_RTRMADP_3_FRANCE-TURKEY

Ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον Μακρόν να μάθει «γαλλική ιστορία» με αφορμή τη θέσπιση ημέρας μνήμης για τη γενοκτονία των Αρμενίων και απαρίθμησε τις αποικίες της Γαλλίας και τις σφαγές στις οποίες συμμετείχαν οι Γάλλοι