Βίντεο: Είναι αυτός ο μυστηριώδης καλλιτέχνης Banksy;

Βίντεο: Είναι αυτός ο μυστηριώδης καλλιτέχνης Banksy;

Ισραηλινή ισχυρίζεται ότι ο άνδρας στο βίντεο που τράβηξε είναι ο διάσημος street artist

Βίντεο: Είναι αυτός ο μυστηριώδης καλλιτέχνης Banksy;
Τον διάσημο street artist Banksy, ο οποίος προστατεύει την ανωνυμία του ως κόρη οφθαλμού, ισχυρίζεται ότι κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της μια Ισραηλινή, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο διάσημος street artist άνοιξε πρόσφατα έναν διαδραστικό εκθεσιακό χώρο με μορφή ξενοδοχείου στη Βηθλεέμ.
Κλείσιμο

Το εν λόγω βίντεο πάντως τραβήχτηκε στο εμπορικό κέντρο Arena, στην πόλη Χερζλίγια στο Ισραήλ, όπου σύμφωνα με την Daily Mail πρόκειται να φιλοξενηθεί μια έκθεση με γνωστά έργα του.

Η γυναίκα - η οποία ζήτησε να μη δημοσιευθεί το όνομά της - είπε στη βρετανική εφημερίδα: «Το εμπορικό ανοίγει στις 10 το πρωί, αλλά αν χρειάζεται να μπεις σε αυτό νωρίτερα υπογράφεις το όνομά σου. Το παράξενο ήταν ότι, μόλις έφτασα και πήγα να υπογράψω, πρόσεξα ένα αγγλικό όνομα και ρώτησα τον σεκιουριτά, "ποιος είναι αυτός;". Μου απάντησε ότι επρόκειτο για έναν καλλιτέχνη από την Αγγλία».

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η γυναίκα,  φαίνεται ένας άνδρας με καπέλο που τριγυρνά σε έναν χώρο κρατώντας ένα στένσιλ. Ξαφνικά, προσέχει την γυναίκα που τον τραβάει με το κινητό της και προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.

«Ήταν γύρω στα 40 και ζωγράφιζε κάτι στον τοίχο, αφού η μυρωδιά του σπρέι ήταν πολύ έντονη. Αποκλείεται αυτός ο άνδρας να ήταν Ισραηλινός. Δεν είμαι και πολύ μεγάλη φαν του, αλλά έπαθα πλάκα όταν σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι ο Banksy»
, προσθέτει η γυναίκα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης