Τραγικό θάνατο από ρουκέτα που προήλθε από την Υεμένη, βρήκαν επτά άτομα στην Νατζράν, στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με τις αραβικές αρχές, τη ρουκέτα εκτόξευσαν από τη γειτονική Υεμένη Σιίτες αντάρτες Χούτι.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό αμάχων που χάνουν τη ζωή τους σε μια επίθεση στη Σαουδική Αραβία αφότου η χώρα, επικεφαλής μιας συμμαχίας αραβικών κρατών, επενέβη στον πόλεμο στην Υεμένη εναντίον των Σιιτών ανταρτών, τον Μάρτιο του 2015.
Σύμφωνα με το σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Ιχμπαρίγια, επλήγη μια βιομηχανική περιοχή της πόλης Νατζράν. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι τέσσερις Σαουδάραβες και τρεις αλλοδαποί εργαζόμενοι, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών