Τουρκία: Πραξικοπηματίες στρατιώτες το έσκασαν από νοσοκομείο
Κατάφεραν να δραπετεύσουν από το νοσοκομείο και τώρα οι τουρκικές αρχές
Δύο πραξικοπηματίες στρατιώτες κατάφεραν σήμερα να δραπετεύσουν από νοσοκομείο της Άγκυρας, στο οποίο νοσηλεύονταν έπειτα από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, οι δύο άντρες οι οποίοι τραυματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, κατάφεραν να δραπετεύσουν από το νοσοκομείο και τώρα οι τουρκικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.