Η Πρώτη Υπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον δήλωσε από τις Βρυξέλλες ότι η χώρα της έχει την πρόθεση να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά την βρετανική ψήφο για έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε..
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής της με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, η κυρία Στέρτζον έκανε μία σύντομη και σαφή δήλωση στους δημοσιογράφους: «Η Σκωτία είναι αποφασισμένη να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο κ. Σουλτς δήλωσε, λιγότερο σαφώς, ότι «άκουσε και έμαθε».
Η κ. Στέρτζον θα συναντηθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδος και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, και σε αυτήν τη συνάντηση θα υποστηρίζει τη θέση της Σκωτίας στην Ε.Ε..
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.