Γιατί το Κρεμλίνο «τα πήρε» με τον Τραμπ;

Γιατί το Κρεμλίνο «τα πήρε» με τον Τραμπ;

Ένα βίντεο που έφτιαξε ο Τραμπ στο πλαίσιο της εκστρατείας του ίσως κάνει τον Πούτιν να αναθεωρήσει την καλή άποψη που έχει για εκείνον

Γιατί το Κρεμλίνο «τα πήρε» με τον Τραμπ;
Την άποψη που είχε διατυπώσει στο παρελθόν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας «σπουδαίος και χαρισματικός άνθρωπος» μπορεί να χρειαστεί να... αναθεωρήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά από ένα βίντεο που έδωσε στο δημοσιότητα ο Αμερικανός μεγιστάνας, στο πλαίσιο της εκστρατείας του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Το κλιπάκι που «ανέβηκε» στο Instagram την Τετάρτη είχε ως στόχο να εγείρει αμφιβολίες αναφορικά με την ικανότητα της Χίλαρι Κλίντον (του φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών) να χειριστεί τον πρόεδρο της Ρωσίας, που στο επίμαχο βίντεο παίζει τον «ρόλο» του σκληρού αντίπαλο των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται να κατατροπώνει έναν αντίπαλο του στο τζούντο, ενώ την εικόνα του διαδέχεται εκείνη του τζιχαντιστή εκτελεστή «Τζιχάντι Τζον» που απεβίωσε πρόσφατα.

Αμέσως μετά, στο βίντεο εμφανίζεται η λεζάντα «Οι Δημοκρατικοί έχουν την τέλεια απάντηση...»
, ενώ ο θεατής αντικρίζει την Κλίντον να γαβγίζει σαν σκυλί ενώ ο Πούτιν (σαν... γνήσιος κακός του Τζέιμς Μποντ) ξεσπά σε σατανικά γέλια.

«Δεν χρειάζεται να γίνουμε ανέκδοτο»
Κλείσιμο
, καταλήγει η διαφήμιση για την εκστρατεία του Τραμπ, της οποίας το κεντρικό σύνθημα είναι «Ας ξανακάνουμε σπουδαία την Αμερική».

Το βίντεο δεν πέρασε απαρατήρητο από το Κρεμλίνο  και ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Πεσκόβ επέκρινε σφοδρά τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο στις σημερινές του δηλώσεις: «Είδα το βίντεο. Δεν είμαι σίγουρος αν το έχει δει και ο πρόεδρος Πούτιν. Όμως μας έκανε αρνητική εντύπωση», είπε ο Πεσκόβ σύμφωνα με το Reuters.

«Είναι κοινό μυστικό ότι η δαιμονοποίηση της Ρωσίας και κάθε ιδέας σχετική με τη Ρωσία αποτελεί "απαραίτητο σταθμό" στην εκστρατεία κάθε Αμερικανού υποψήφιου. Αυτό μας λυπεί κάθε φορά και ευχόμαστε οι εκλογές στις ΗΠΑ να διεξαχθούν κάποτε χωρίς ανάλογες αναφορές στη χώρα μας», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Πούτιν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης