Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να γίνει... φιλαράκι με τον Βλάντιμιρ Πούτιν!

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να γίνει... φιλαράκι με τον Βλάντιμιρ Πούτιν!

Το φαβορί του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για το χρίσμα του Προέδρου των ΗΠΑ, δήλωσε ότι συμφωνεί με την υποστήριξη που παρέχει Πούτιν στον πρόεδρο της Συρίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να γίνει... φιλαράκι με τον Βλάντιμιρ Πούτιν!
Άριστα με... τόνο βάζει στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, Ντόναλντ Τραμπ.

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο «Fox News», το φαβορί του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, επισημαίνοντας μάλιστα πως θα ήθελε να γίνουν... φιλαράκια εάν λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Ο Τραμπ παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν μέγα λάθος να χαρακτηρίσει «κλόουν» τον εσωκομματικό του αντίπαλο, Μάρκο Ρούμπιο και ζήτησε άφεση αμαρτιών από τον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό. Επιπλέον, δεν δίστασε να πει πως θα πρέπει να ωριμάσει για να διασφαλίσει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Αμερικανού δημοσιογράφου Bill O' Reilly, o Ντόναλντ Tραμπ δήλωσε ξεκάθαρα πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σαφώς καλύτερος ηγέτης από τον Αμερικανό ομόλογό του, Μπαράκ Ομπάμα. Και πως αν τελικά εκλεγεί πρόεδρος, θα ήθελε να γίνει φίλος με τον Ρώσο ηγέτη.



«Θα σας πω αυτό. Σε επίπεδο ηγεσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παίρνει "Α", ενώ ο δικός μας πρόεδρος δεν τα πηγαίνει τόσο καλά», υποστήριξε ο Αμερικανός «Μίδας». «Δεν φάνηκε να είναι καλά μαζί», τόνισε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αναφερόμενος στην συνάντηση που είχαν οι δύο πολιτικοί ηγέτες στην 70η Γενική Συνέλευση στη Νέα Υόρκη. Ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι συμφωνεί με την στρατηγική Πούτιν να υποστηρίζει το καθεστώς του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης