Κίνα: Βρέθηκε ζωντανός 31 ώρες μετά την έκρηξη στην Τιαντζίν

Κίνα: Βρέθηκε ζωντανός 31 ώρες μετά την έκρηξη στην Τιαντζίν

Πρόκειται για τον 19χρονο πυροσβέστη Ζου Τι, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και κακώσεις σε όλο το σώμα του – Περισσότεροι από 55 ο αριθμός των νεκρών – Περισσότεροι από 700 νοσηλεύονται, οι 70 σε κρίσιμη κατάσταση – Δεκαοκτώ πυροσβέστες αγνοούνται

Κίνα: Βρέθηκε ζωντανός 31 ώρες μετά την έκρηξη στην Τιαντζίν
Θαύματα συμβαίνουν ακόμη και μέσα στις μεγαλύτερες τραγωδίες... Άντρας βρέθηκε ζωντανός και διασώθηκε από τα σωστικά συνεργεία 31 ολόκληρες ώρες μετά την τεράστια έκρηξη στην πόλη Τιαντζίν της Κίνας, το λιμάνι της οποίας σχεδόν ισοπεδώθηκε από το ωστικό κύμα.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις αναφορές των αρχών, ο τυχερός μέσα στην ατυχία του άντρας, είναι ο 19χρονος πυροσβέστης Ζου Τι, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο, καθώς και πλήθος κακώσεων σε όλο το σώμα του. Οι συνθήκες κατά τις οποίες τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε ο 19χρονος πυροσβέστης δεν διευκρινίστηκαν.



Από την τεράστια διπλή έκρηξη στο λιμάνι της Τιαντζίν, έχουν καταμετρηθεί μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 55 νεκροί, εκ των οποίων οι 17 είναι πυροσβέστες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότερα από 700 άτομα βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ οι 70 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ 18 πυροσβέστες παραμένουν αγνοούμενοι στα συντρίμμια από την έκρηξη της Τετάρτης.

Ένα ακόμη τεράστιο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι κινεζικές αρχές, είναι η φωτιά που εξακολουθεί να καίει, απελευθερώνοντας στην ατμόσφαιρα χημικά και ραδιενεργά στοιχεία. Περισσότεροι από 200 ειδικοί χημικοί βρίσκονται στην περιοχή και διενεργούν έρευνες, προκειμένου να εισηγηθούν μέτρα στην κυβέρνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης