Ταραχές μεγάλης κλίμακας ξέσπασαν στη Βενεζουέλα, όταν πολίτες εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στη Σιουδάδ Γκουαγιάνα, προκειμένου να προμηθευτούν με βασικά είδη διατροφής. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του, ενώ δεκάδες συνελήφθησαν.
Νεκρός έπεσε ο 21χρονος Γουστάβο Πατίνες, ο οποίος δέχθηκε μία σφαίρα στο στήθος, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, 60 άτομα συνελήφθησαν.
Ο κυβερνήτης της πολιτείας, Φρανσίσκο Ράνχελ, μέλος του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, εκτίμησε ότι η λεηλασία είχε πολιτικά κίνητρα. «Μια ομάδα οπλισμένων μοτοσικλετιστών έφτασε στην πόλη και είπε ότι θα λεηλατούσε συγκεκριμένα καταστήματα. Είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν κάτι αυθόρμητο, ότι μάλλον ήταν κάτι σχεδιασμένο, με πολιτικά κίνητρα», δήλωσε.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.