Συρία: Βομβιστική επίθεση με 37 τραυματίες στην Χομς

Συρία: Βομβιστική επίθεση με 37 τραυματίες στην Χομς

Ενα παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Συρία: Βομβιστική επίθεση με 37 τραυματίες στην Χομς
Τουλάχιστον 37 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στη Χομς κατά τη διάρκεια βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο.

Ανάμεσα στους τραυματίες στη Χομς -που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού- είναι μάλιστα και ένα παιδί που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κλείσιμο
«Τρομοκράτες πυροδότησαν μια βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε ένα αυτοκίνητο στο κέντρο της συνοικίας Ζάχρα της Χομς», μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας, σημειώνοντας πως η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές στα γύρω σπίτια και καταστήματα.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο αμερικανικός στρατός διεξήγαγε 14 αεροπορικά πλήγματα χθες Τρίτη και σήμερα εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ, όπως ανακοίνωσε η CentCom.

Ειδικότερα, οι αμερικανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν οκτώ πλήγματα κοντά στη συριακή πόλη Κομπάνι, που βρίσκεται στη μεθόριο με την Τουρκία, καταστρέφοντας μια μονάδα του ΙΚ, «ένα κτίριο διοίκησης και ελέγχου» και άλλα κτίρια, οχήματα και θέσεις των τζιχαντιστών, επεσήμανε η κεντρική διοίκηση του αμερικανικού στρατού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης