«Η Γκαγιέ δεν εγκατέλειψε τον Ολάντ», λέει τώρα ο γαλλικός Τύπος

«Η Γκαγιέ δεν εγκατέλειψε τον Ολάντ», λέει τώρα ο γαλλικός Τύπος

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Closer», το ζευγάρι προτιμά να κρατάει τη σχέση του μακρά από τα φώτα της δημοσιότητας

«Η Γκαγιέ δεν εγκατέλειψε τον Ολάντ», λέει τώρα ο γαλλικός Τύπος
«Όχι, η Ζουλί δεν τον εγκατάλειψε». Με τον τίτλο αυτό, το γαλλικό, σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer», το οποίο πρώτο είχε αποκαλύψει τον περασμένο Ιανουάριο τον ανάρμοστο δεσμό του Γάλλου προέδρου με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ, κάτω από τη... μύτη της Βαλερί Τριερβελέρ, κυκλοφορεί την Παρασκευή στα περίπτερα, ενημερώνοντας τους Γάλλους ότι, το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει.

Ολάντ και Γκαγιέ εξακολουθούν να είναι μαζί παρά τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου ότι, η ηθοποιός αποφάσισε να δώσει τα παπούτσια στο... χέρι στον ένοικο των Ηλυσίων, επειδή δεν την νυμφεύεται.

Σύμφωνα με το «Closer», το ζευγάρι προτιμά να κρατάει τη σχέση του μακρά από τα φώτα της δημοσιότητας.  

Κλείσιμο
Ολάντ και Γκαγέ ήταν μαζί τον Αύγουστο στο «Ile sur la Sorgue». Mάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ένα γαλλικό περιοδικό είχε γράψει ότι η Γκαγιέ, όχι απλά δεν έχει «τραυματιστεί» από το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ, υπό τον τίτλο «Merci pour ce moment», αλλά συνεχίζει κανονικά τη ζωή της.

Στο φεστιβάλ αμερικανικού κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πόλη Deauville, δεν είναι τυχαίο ότι η Γαλλίδα ηθοποιός έλαμπε ολόκληρη. Εμφανίστηκε χαμογελαστή και είχε πολύ καλή διάθεση, σχολιάζει το «Closer». Εκεί δέχτηκε και πολλές προτάσεις από Γάλλους σκηνοθέτες. Η Ζουλί έχει μεγάλη ζήτηση από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο «Gayetgate» και το ξέρει...
  

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης