Κι όμως, ο ίδιος ο Ολάντ έδωσε τον... τίτλο στο βιβλίο της Βαλερί

Κι όμως, ο ίδιος ο Ολάντ έδωσε τον... τίτλο στο βιβλίο της Βαλερί

Πού να το φανταζόταν ο Γάλλος πρόεδρος ότι τα ερωτικά λόγια που ξεστόμισε κάποτε θα γίνονταν στο μέλλον ο απόλυτος εφιάλτης...

Κι όμως, ο ίδιος ο Ολάντ έδωσε τον... τίτλο στο βιβλίο της Βαλερί
O Φρανσουά Ολάντ ήταν αυτός που έδωσε τον τίτλο στο βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ.
Οπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Closer», επί τρεις μήνες η Γαλλίδα δημοσιογράφος έγραφε το βιβλίο-«δηλητήριο» που «καίει» τον πρώην εραστή της, αποκαλύπτοντας τη θυελλώδη ερωτική σχέση του ζευγαριού. Κανείς όμως, μέχρι τώρα, δεν γνωρίζει πως, ο εύστοχος τίτλος του βιβλίου «ανήκει» στον Σοσιαλιστή πρόεδρο.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Closer, o τίτλος του βιβλίου της Βαλερί Τριερβελέρ «Μerci pour ce moment» («Eυχαριστώ για τη στιγμή») ανήκει στον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Μετά την πρώτη ερωτική νύχτα του ζευγαριού, τον Απρίλιο του 2005 στη Λιμόζ, ο Ολάντ είχε στείλει ένα sms στην Βαλερί που έγραφε: «Ευχαριστώ για τη στιγμή...».

Οπως φαίνεται στη μνήμη της Γαλλίδας δημοσιογράφου έχουν μείνει ανεξίτηλα το πρώτο φιλί και η πρώτη νύχτα στο ίδιο κρεβάτι... «Ηταν Πέμπτη, 14 Απριλίου του 2005. Θυμάσαι, ήταν Πέμπτη. Η μεγάλη μέρα, το μεγάλο βήμα προς τη μεγάλη αγάπη», γράφει η Βαλερί στο βιβλίο της. Η Γαλλίδα δημοσιογράφος αφηγείται στο βιβλίο της τη πρώτη νύχτα που μοιράστηκε το ίδιο κρεβάτι με τον Ολάντ. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε, εκείνος κι εγώ, την Πέμπτη. Η Πέμπτη είναι πάντα η μέρα μας, ήταν η μέρα που ξεκίνησε η ερωτική μας σχέση».

Αυτό όμως που δεν έγραψε η Βαλερί στις 320 σελίδες του βιβλίου της ήταν πως, την επομένη, ο Φρανσουά Ολάντ, καθώς επέστρεφε από τη Λιμόζ στο Παρίσι με το τρένο, της έστειλε ένα sms όπου της έγραφε: «Ευχαριστώ για την στιγμή...». Η Βαλερί δεν μπόρεσε να ξεχάσει αυτά τα λόγια. Ούτε και μετά την ταπείνωση που υπέστη μετά την αποκάλυψη του ανάρμοστου δεσμού του Ολάντ με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ. Μάλλον, το «ροτβάιλερ των Ηλυσίων» περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να περάσει στην αντεπίθεση...

Κλείσιμο
«Καταλαβαίνουμε την έκπληξη αλλά και το σοκ που υπέστη ο σοσιαλιστής πρόεδρος, όταν ενημερώθηκε για τον τίτλο του βιβλίου της Βαλερί, τον οποίο στην πραγματικότητα είχε δώσει ο ίδιος», σχολιάζει το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης