Ιράκ: Τουλάχιστον 18 νεκροί από τριπλή βομβιστική επίθεση
Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί βρίσκονταν τοποθετημένοι σε αυτοκίνητα - Σε μικρή απόσταση από κτίρια κατοικημένης περιοχής
Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από τριπλή βομβιστική επίθεση στο Κιρκούκ του Ιράκ.
Σύμφωνα με Κούρδους Πεσμεργκά αξιωματούχους και πολίτες της περιοχής δεκάδες είναι οι τραυματίες από τις επιθέσεις εκρηκτικών μηχανισμών που πυροδοτήθηκαν κοντά σε κτίρια κατοικημένης περιοχής.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από τα κτίρια, ενώ λέγεται πως οι μηχανισμοί βρίσκονταν σε αυτοκίνητα. Την ίδια στιγμή, ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχτηκε σε συνοικία βόρεια της πόλης.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.