Σιγκαπούρη: Σε θάλαμο απομόνωσης ασθενής με συμπτώματα Έμπολα
Η γυναίκα, περίπου 50 ετών, πιστεύεται ότι ταξίδεψε πρόσφατα στη Σιγκαπούρη κι επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου με πυρετό
Στο θάλαμο απομόνωσης νοσοκομείου μετάφεραν οι αρχές της Σιγκαπούρης μια Νιγηριανή σήμερα, η οποία εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα Έμπολα, αναφέρει η εφημερίδα Straits Times.
Η γυναίκα, περίπου 50 ετών, πιστεύεται ότι ταξίδεψε πρόσφατα στη Σιγκαπούρη κι επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου με πυρετό, έγραψε η εφημερίδα. Μεταφέρθηκε άμεσα στο θάλαμο απομόνωσης και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε κέντρο λοιμωδών νόσων, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.