Ένα διαφορετικό «παράσημο» απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Πριν από δύο ημέρες ο ρώσος πρόεδρος εκφωνούσε ομιλία στα εγκαίνια του μνημείου για τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν κατά τη διάρκεια του λόγου του ένα πουλί τον κουτσούλισε στο αριστερό πέτο του σακακιού του.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας πάντως παρέμεινε ψύχραιμος και συνέχισε την ομιλία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κουτσουλιά έπεσε την ώρα που Πούτιν μιλούσε για την αλήθεια, στοιχείο που έχει σχολιαστεί πολύ στα κοινωνικά δίκτυα κυρίως από τους Ουκρανούς χρήστες.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.