Ασάνζ: Από την αποκαλυπτική δημοσιογραφία στην πασαρέλα!

Ασάνζ: Από την αποκαλυπτική δημοσιογραφία στην πασαρέλα!

Θα «μεταμορφωθεί» σε μοντέλο για λογαριασμό του οίκου της Vivienne Westwood και θα λάβει μέρος στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου χωρίς όμως να βγει από το κτίριο της πρεσβείας του Ισημερινού όπου ζει τα τελευταία δύο χρόνια

Ασάνζ: Από την αποκαλυπτική δημοσιογραφία στην πασαρέλα!
Στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου ετοιμάζεται να λάβει μέρος ο ιδρυτής του WikilLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το «φως»της δημοσιότητας την Πέμπτη, ο Ασάνζ ο οποίος  βρίσκεται εδώ και δύο περίπου χρόνια κλεισμένος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, θα ανέβει στην πασαρέλα και θα «μεταμορφωθεί» σε μοντέλο για λογαριασμό του οίκου της Vivienne Westwood.

Κλείσιμο
Όμως, ο Ασανζ δεν θα χρειαστεί να πάει μακριά, αλλά θα παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν του οίκου μόδας μέσα από την πρεσβεία!

Σε δηλώσεις του στη «Daily Mail» ο γιος της Vivienne Westwood είπε ότι αισθάνεται πως όσα έχουν συμβεί στον Ασάνζ είναι άδικα αλλα΄και ότι τον επέλεξε επειδή ήθελε να δείξει στον κόσμο τα όσα περνάει ο ιδρυτής του WikilLeaks.

Ο 42χρονος Ασανζ θα παρουσιάσει ρούχα του οίκου συνοδευόμενος από έξι μοντέλα.

Σημειώνεται ότι ο Ασάνζ έχει καταφύγει από τον Ιούνιο του 2012 στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο για να αποφύγει μια έκδοσή του στην Σουηδία, όπου κατηγορείται για φερόμενες σεξουαλικές επιθέσεις. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία αυτή και εκφράζει φόβους για μια έκδοσή του στις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν οργιστεί από την δημοσιοποίηση από τον WikiLeaks των μυστικών εγγράφων που είχε εξασφαλίσει ο ιστότοπος από τον Μπράντλεϊ Μάνινγκ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης