Συνομιλία με τον Ιρακινό ομόλογό του είχε ο υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ, όπου δήλωσε πως μόνο αν γεφυρωθεί το χάσμα θα παράσχει βοήθεια
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, δήλωσε το Σάββατο ότι η αμερικανική βοήθεια προς το Ιράκ θα είναι ουσιαστική μόνο εφόσον οι ιρακινοί ηγέτες γεφυρώσουν το βαθύ χάσμα που τους χωρίζει, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο Κέρι συνομίλησε το Σάββατο με τον ιρακινό ομόλογό του, Χοσιάρ Ζεμπαρί, σύμφωνα με την ανακοίνωση. «(Ο Κέρι) Τόνισε στον υπουργό Εξωτερικών (του Ιράκ) ότι η αμερικανική βοήθεια θα είναι επιτυχής μόνο εάν οι ιρακινοί ηγέτες είναι πρόθυμοι να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να εφαρμόσουν μια συντονισμένη και αποτελεσματική προσέγγιση, βάσει της οποίας θα επέλθει εθνική ενότητα που είναι απαραίτητη προκειμένου αφενός να πάει η χώρα μπροστά και αφετέρου να αντιμετωπιστεί η απειλή της ΙΚΙΛ (Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε)».
Ο Κέρι προέτρεψε επίσης τη Βαγδάτη να επικυρώσει τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών ώστε να σχηματιστεί, το συντομότερο δυνατόν, μια νέα κυβέρνηση.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.