Maxim: Στη Φολέγανδρο μια από τις 7 καλύτερες παραλίες στον κόσμο

Maxim: Στη Φολέγανδρο μια από τις 7 καλύτερες παραλίες στον κόσμο

Η παραλία Κάτεργο σε περίοπτη θέση - Η Φολέγανδρος σύμφωνα με το περιοδικό, αξίζει για την ηρεμία της, τα υπέροχα νερά και τα φρέσκα ψάρια της - Η συγκεκριμένη παραλία χαρακτηρίζεται ως ο μυστικός  προορισμός αυτών που θέλουν κάτι ιδιαίτερο

Maxim: Στη Φολέγανδρο μια από τις 7 καλύτερες παραλίες στον κόσμο
Αφιέρωμα στις 7 καλύτερες παραλίες του κόσμου κάνει το γνωστό αντρικό περιοδικό «Maxim» της αμερικανικής έκδοσης και για άλλη μια φορά συμπεριλαμβάνεται και μια ελληνική, η πανέμορφη πραγματικά παραλία Κάτεργο στη Φολέγανδρο. Στον πρόλογο μάλιστα του θέματος το περιοδικό λέει τα καλύτερα για αυτές τις παραλίες και συμβουλεύει τους αναγνώστες του να τις επισκεφτούν γιατί αξίζει παρόλο που μπορεί για αυτούς να είναι μακριά.
Οι παραλίες αυτές είναι:

1. White Bay, Jost Van Dyke, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι: Κρυστάλλινα νερά, ησυχία και ένας μικρός παράδεισος με πλούσιο βυθό, όχι πολύ μακριά, στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους. Εδώ δεν χρειάζεται να αλλάξεις μετά το μπάνιο για να πας για ποτό. Πας κατευθείαν με το μαγιό.

Κλείσιμο


2. Kailua Beach Park,Oaju, Χαβάη: Φοβερές ακρογιαλιές και δυνατότητα για διάφορα θαλάσσια σπορ. Στο Cinnamon Restaurant δε θα βρείτε, σύμφωνα με το περιοδικό, τα καλύτερα pancakes αλλά και βιολογικό φαγητό.



3. Playa de las Catedrales, Galicia, Ισπανία: Ενας προορισμός που σου κόβει την ανάσα. Βράχια, κύματα και στιλάτα δωμάτια στο ξενοδοχείο Mi Norte Hotel, με δωμάτια βγαλμένα από γνωστές κινηματογραφικές ταινίες.



4. Tetiaroa, Ταϊτή:  Η αλλιώς το νησί του Marlo Brando. Ανήκει στη Γαλλική Πολυνησία και ήταν κάποτε ο παράδεισος του γνωστού ηθοποιού. Τα 8 παιδιά του ηθοποιού συνεργάστηκαν ώστε να αξιοποιηθεί η περιουσία τους με τρόπο που θα έβρισκε σύμφωνο τον πατέρα τους και που θα αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά και την πολυνησιακή παράδοση.



5. Coast Guard Beach, Eastham, Μασαχουσέτη: όμορφες ακρογιαλιές στον Ατλαντικό, μεγάλα κύματα και υπέροχα κορμιά παντού. Ιδανικό μέρος για σέρφινγκ.



6. Taipu de Fora, Bahia, Βραζιλία: Το περιοδικό προτείνει στους επισκέπτες του Μουντιάλ να μείνουν και μετά από αυτό για διακοπές στις υπέροχες παραλίες. Ενας βραζιλιάνικος παράδεισος, όπως χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη παραλία.



7. Παραλία Κάτεργο, Φολέγανδρος, Ελλάδα: Το νησί, σύμφωνα με το περιοδικό, αξίζει για την ηρεμία του, τα υπέροχα νερά του και τα φρέσκα ψάρια του. Δεν παραλείπει μάλιστα να χαρακτηρίσει την παραλία αυτή ως το μυστικό προορισμό αυτών που θέλουν κάτι ιδιαίτερο, μακριά από τους πολλούς τουρίστες και τα συνηθισμένα.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης