To ποσό των 10.000 δολαρίων θα προσφέρει η νοτιοκορεατική αεροπορική εταιρεία Asiana σε κάθε ένα επιβάτη της πτήσης που συνετρίβη στις 6 Ιουλίου στο Σαν Φρανσίσκο και από την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις ανήλικες Κινέζες.
H μια εξ αυτών , η 16χρονη Γιε Μενγκ Γιουάν έχασε τη ζωή της στο διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης όταν ο επικεφαλής πυροσβέστης δεν την πρόσεξε στο έδαφος και την παρέσυρε.
Κλείσιμο
Τα χρήματα θα καλύψουν τα μεταφορικά και τα ιατρικά έξοδα των επιβατών του Μπόινγκ 777
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αργότερα από πιθανή συνολική οικονομική διευθέτηση.
Υπενθυμίζεται ότι δώδεκα από τους επιβάτες κατέθεσαν αγωγή εις βάρος της Μπόινγκ σε ομοσπονδιακό περιφερειακό δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο με το αιτιολογικό ότι η κατασκευάστρια εταιρεία ευθύνεται για το συμβάν.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους