Το Παρίσι ζητεί από τον πρόεδρο Μόρσι να «αφουγκρασθεί τον λαό του»
Λοράν Φαμπιούς:«Η Γαλλία ζητεί να υπάρξει διάλογος. Δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετική αντίδραση»,
Ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Λοράν Φαμπιούς κάλεσε σήμερα τον Αιγύπτιο πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι «να αφουγκρασθεί» τον λαό του, αξιολογώντας ως «πολύ ανησυχητικά» τα όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο.
«Όταν υπάρχει μία τέτοια μάζα προβλημάτων και μία τέτοια μάζα λαού που εκφράζει μία ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια, μία άρνηση, μία αγωνία, θα πρέπει η κυβέρνηση της Αιγύπτου να αφουγκρασθεί τον λαό. Ο πρόεδρος Μόρσι οφείλει να κατανοήσει αυτό που συμβαίνει», δήλωσε ο Φαμπιούς, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο I-tele.
«Η Γαλλία ζητεί να υπάρξει διάλογος. Δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετική αντίδραση», επεσήμανε ο ΥΠΕΞ, παρατηρώντας πως μεγάλο τμήμα του αιγυπτιακού λαού έχει κατέβει στους δρόμους και πως αρκετοί υπουργοί έχουν παραιτηθεί.
«Η οικονομική κατάσταση έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα. Ιδού η εξήγηση γιατί 15 εκατ. άνθρωποι στην Αίγυπτο, στην πλειονότητά τους δεν το αποδέχονται», πρόσθεσε.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.