Η Κέιτ Μίντλετον έχει επιλέξει να γεννήσει φυσιολογικά στην ίδια σουίτα της πτέρυγας «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary» όπου η Νταϊάνα είχε φέρει στον κόσμο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ
Το βασιλικό δισέγγονο ενδεχομένως να έρθει νωρίτερα στον κόσμο από το αναμενόμενο και αυτό γιατί η Κέιτ και ο σύζυγος της Ουίλιαμ μπορεί είτε να μπέρδεψαν τις ημερομηνίες είτε να μην ήθελαν να αποκαλύψουν την πραγματική ημερομηνία γέννησης όπως ακριβώς έκανε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η Κέιτ μάλιστα είχε δηλώσει ότι τα μωρά έχουν τη δική τους... ατζέντα και δε ρωτάνε πότε θα έρθουν στον κόσμο.
Όταν η Νταϊάνα περίμενε το πρώτο της παιδί, τον Ουίλιαμ, είχε ανακοινώσει ότι περιμένει να γεννήσει την 1η Ιουλίου και τελικά γέννησε δέκα μέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 21 Ιουνίου.
Η Κέιτ ήδη ακολουθεί τα βήματα της αδικοχαμένης πριγκίπισας, αφού θα γεννήσει στο ίδιο νοσοκομείο που γέννησε και εκείνη.