Μπερλουσκόνι: Θέλουν να με καταστρέψουν, είμαι απόλυτα αθώος

Μπερλουσκόνι: Θέλουν να με καταστρέψουν, είμαι απόλυτα αθώος

«Πρόκειται για βίαιη καταδίκη, θα αντισταθώ. Ήμουν πραγματικά σίγουρος ότι θα με αθώωναν γιατί δεν υπήρχε καμία πιθανότητα καταδίκης.

Μπερλουσκόνι: Θέλουν να με καταστρέψουν, είμαι απόλυτα αθώος
Ο Σίλβιο  Μπερλουσκόνι λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε επταετή κάθειρξη αλλά και σε ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, σε ανακοίνωσή του ανέφερε:

«Πρόκειται για βίαιη καταδίκη, θα αντισταθώ. Ήμουν πραγματικά σίγουρος ότι θα με αθώωναν γιατί δεν υπήρχε καμία πιθανότητα καταδίκης. Αντιθέτως, προχώρησαν σε μία απίστευτη απόφαση, μίας βιαιότητας πρωτάκουστης, ώστε να επιχειρήσουν να με εξοντώσουν από την πολιτική ζωή αυτής της χώρας»

Ενώ συνέχισε λέγοντας« Δεν πρόκειται μόνο για μια μελανή σελίδα της Δικαιοσύνης, αλλά είναι μια προσβολή σε όλους εκείνους τους Ιταλούς που πίστεψαν σε εμένα και με εμπιστεύθηκαν. Εγώ, όμως, για μία ακόμα φορά προτίθεμαι να αντισταθώ σε αυτή την καταδίωξη γιατί είμαι απόλυτα αθώος και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψω τον αγώνα που δίνω για να κάνω την Ιταλία μία χώρα πραγματικά ελεύθερη και ορθή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης