Συστάσεις του Φόρεϊν Όφις στους Βρετανούς που βρίσκονται στην Τουρκία
Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, οι Βρετανοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις περιοχές όπου διαδραματίζονται βίαια επεισόδια, ενώ τονίζει ότι υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατίας
Δανάη Δασοπούλου
Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών συστήνει στους Βρετανούς πολίτες που βρίσκονται στην Τουρκία να αποφεύγουν τις περιοχές όπου πραγματοποιούνται πορείες διαμαρτυρίας.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο: «Διαδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες πόλεις στην Τουρκία, εκ των οποίων και την Άγκυρα. Η αστυνομία απαντά χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και αντλίες νερού. Συμβουλεύουμε τους Βρετανούς πολίτες να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις».
Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, οι Βρετανοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις περιοχές όπου διαδραματίζονται βίαια επεισόδια, ενώ τονίζει ότι υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατίας.
Αναφέρει, μάλιστα, πως συχνά το PKK βρίσκεται πίσω από επιθέσεις στην χώρα, ενώ κάνει λόγο και για την Αλ Κάιντα και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, αλλά και για επιθέσεις που σημειώθηκαν στα σύνορα με την Συρία.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.