Πούτιν και Ερντογάν συζήτησαν την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Ρώσο ομόλογο του Βλαντίμιρ Πούτιν σε τηλεφωνική συνομιλία που έχει μαζί του σήμερα ότι η Τουρκία συνεχίζει τις επαφές με όλα τα μέρη για να σταματήσει η κλιμάκωση του πολέμου, ανακοίνωσε το γραφείο του Ερντογάν.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν ότι η Τουρκία δεν εγκρίνει τις επιθέσεις κατά του Ιράν, ούτε υποστηρίζει τα αντίποινα του Ιράν εναντίον των χωρών της περιοχής.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.