Το πνεύμα των αναρτήσεων του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι υιοθέτησε ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, για να σχολιάσει τις αμερικανικές επιχειρήσεις σε Βενεζουέλα και Ιράν.
Στο ΑΙ βίντεο πρωταγωνιστεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια σκηνή που θυμίζει τηλεοπτικά σόου διαγωνισμών με ταλέντα.
Ο Τραμπ φαίνεται να κρατάει ένα κόκκινο πανί ενώ μπροστά του είναι καθισμένοι σε δύο καρέκλες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, και ο ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.
Την ίδια ώρα στο κοινό βρίσκονται ο ίδιος ο Χαβιέρ Μιλέι, η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Το βίντεο κλείνει με τον Τραμπ να... εξαφανίζει τους ηγέτες Βενεζουέλας και Ιράν με τον Μιλέι να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Ζήτω η Δημοκρατία, γαμώτο»
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.