Κομισιόν για την πρόταση δυσπιστίας κατά Φον ντερ Λάιεν: «Εμπίπτει στο δικαίωμα των μελών του Ευρωκοινοβουλίου»
Η Φον ντερ Λάιεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση της πρότασης μομφής, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Πρόκειται για πρωτοβουλίες που εμπίπτουν στο δικαίωμα των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ήταν το σχόλιο της Πάολα Πινό, εκπροσώπου Τύπου της Κομισιόν, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε κατά της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Η κ. Πινιο, εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, περιορίστηκε σε σύντομες δηλώσεις, επισημαίνοντας ότι η κ. φον ντερ Λάιεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση της πρότασης μομφής, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.
Ερωτηθείσα για την παρουσία του Σώματος των Επιτρόπων στη διαδικασία, η ίδια απάντησε πως «το Σώμα των Επιτρόπων θα είναι στο Στρασβούργο, όπως συνηθίζει, για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Ολομέλειας, στον βαθμό που υπάρχουν σημεία στην ημερήσια διάταξη που αφορούν τη δική του συμμετοχή».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.