Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρουπ μαθητών δημοτικού στην Κολωνία - Τέσσερις τραυματίες
Από τους τέσσερις τραυματίες, οι τρεις είναι παιδιά, το ένα εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Για «τροχαίο ατύχημα» μιλάει η αστυνομία, ένας 20χρονος οδηγούσε το όχημα
Τρία παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και εμβόλισε σχολική ομάδα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, στο Χιρθ της Κολωνίας. Για «τροχαίο ατύχημα» κάνει λόγο η αστυνομία.
Σύμφωνα με την Kölner Anzeiger, πρόκειται για παιδιά της Δ' δημοτικού και τον συνοδό τους, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού παραμένουν ασαφείς. «Δεν υπάρχουν στοιχεία για εκ προθέσεως πράξη», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας και ανέφερε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι 20 ετών.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν και δύο ελικόπτερα διάσωσης και τέσσερα ασθενοφόρα και η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.