Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανέλαβαν σήμερα την ευθύνη για την εκτόξευση δύο πυραύλων στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ, αφότου ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την αναχαίτιση ενός πυραύλου που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους, τον Γιαχία Σαρέα, οι Χούθι στοχοθέτησαν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν με «δύο βαλλιστικούς πυραύλους», απειλώντας να συνεχίσουν τα πλήγματα έως την άρση της «πολιορκίας» της Γάζας, όπου το Ισραήλ βρίσκεται εδώ και 19 μήνες σε πόλεμο εναντίον της Χαμάς.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.