Σύλληψη 14 παιδιών στη Βρετανία για τον θάνατο ενός ανήλικου
Υπό κράτηση 11 αγόρια και τρία κορίτσια για την υπόθεση εξαφάνισης ενός 14χρονου που εντοπίστηκε νεκρός έπειτα από φωτιά σε βιομηχανική μονάδα
Δεκατέσσερα παιδιά συνελήφθησαν για το θάνατο ενός 14χρονου αγοριού σε πυρκαγιά σε βιομηχανική μονάδα στη βόρεια Αγγλία, ανέφεραν οι βρετανικές Αρχές.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε βιομηχανικό πάρκο το βράδυ της Παρασκευής (2/5). Η αστυνομία ανέφερε ότι έλαβε αναφορές για την πυρκαγιά σε περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει περιέλθει σε εγκατάλειψη.
Όταν έσβησε η φωτιά, οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο κτίριο ένα πτώμα που πιστεύεται ότι ήταν του Λέιτιν Καρ, ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος.
Έντεκα αγόρια και τρία κορίτσια ηλικίας, όλα μεταξύ 11 και 14 ετών, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για ανθρωποκτονία και παραμένουν υπό κράτηση, αναφέρει το BBC.
Για την ώρα οι έρευνες είναι σε πρώιμο στάδιο και οι Αρχές είναι προσεκτικές σε όσα αναφέρουν δημόσια.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.