Πούτιν: Αργά ή γρήγορα οι σχέσεις με την Ευρώπη θα αποκατασταθούν, αυτό είναι σίγουρο

Πούτιν: Αργά ή γρήγορα οι σχέσεις με την Ευρώπη θα αποκατασταθούν, αυτό είναι σίγουρο

Υπάρχουν άνθρωποι στην Ευρώπη που συμφωνούν με τις θέσεις της Ρωσίας, αλλά φοβούνται να εκφραστούν, είπε ο Πούτιν - Διώξαμε  τους εχθρούς από το Κουρσκ, είπε σε άλλο σημείο

Πούτιν: Αργά ή γρήγορα οι σχέσεις με την Ευρώπη θα αποκατασταθούν, αυτό είναι σίγουρο
Αργά ή γρήγορα, οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρώπης θα αποκατασταθούν σίγουρα, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ομιλία του στη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής εκδήλωσης.

«Η κατάσταση τώρα είναι πιο περίπλοκη από ό,τι ήταν τότε (κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου) - λευκό και μαύρο, κόκκινο και καφέ... Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα οι σχέσεις μας με την Ευρώπη θα αποκατασταθούν, αυτό είναι σίγουρο», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

Εξάλλου, όπως ανέφερε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη που συμμερίζονται τη θέση της Ρωσίας, αλλά λίγοι από αυτούς εκφράζουν την άποψή τους.

«Στην Ευρώπη συνολικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμμερίζονται τη θέση μας. Κάποιοι σιωπούν, κάποιοι εκφράζουν κάτι με μεγάλη μετριοφροσύνη, ώστε να μην ακουστούν ιδιαίτερα», τόνισε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ΕΕ υπάρχουν λίγοι άνθρωποι «που, υπό την πίεση των επίσημων αρχών, έχουν το θάρρος να εκφράσουν την άποψή τους. Και όχι μόνο να την εκφράσουν, αλλά να δείξουν ότι έχουν μια άποψη, τη δική τους άποψη», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Λίγοι Ουκρανοί παραμένουν κρυμμένοι στο Κουρσκ»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Πούτιν είπε πως ο ρωσικός στρατός έχει διώξει τους «εχθρούς» από το Κουρσκ, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι ορισμένες μικρές ομάδες Ουκρανών στρατιωτών εξακολουθούν να κρύβονται σε υπόγεια και κρησφύγετα στην περιοχή.

Μάλιστα, δήλωσε ότι από υποκλοπές ραδιοφωνικών επικοινωνιών προκύπτει ότι οι λίγοι Ουκρανοί που έχουν απομείνει, ζητούν από τους διοικητές τους να τους μεταφέρουν επειγόντως σε ασφαλές μέρος.


Ειδήσεις σήμερα:

Σύλληψη 59χρονου ομογενούς από τη Γεωργία στην Αλεξανδρούπολη για κατασκοπεία - Ισχυρίστηκε ότι λειτουργούσε για λογαριασμό Ρώσων

H Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος Trish Christakis έγινε viral στον τελευταίο αγώνα των Μαϊάμι Χιτ - «Greek Freak 2.0» της έγραφαν

Η Ουκρανή δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στις ίδιες φυλακές που αποκάλυπτε στα ρεπορτάζ της τα βασανιστήρια των Ρώσων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή