Βομβαρδίζοντας το Ιράν δεν θα ανοίξει ο δρόμος για την επίτευξη ειρήνης, λέει η Μόσχα
Απαντώντας σε ερώτηση του Reuters, η Ζαχάροβα είπε ότι η διεθνής κοινότητα έχει κουραστεί από τις «ατελείωτες» απειλές εναντίον του Ιράν
Μια βομβιστική επίθεση στο Ιράν δε θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος προς την ειρήνη, σχολίασε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, τονίζοντας ότι η Μόσχα ευελπιστεί οι συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και στο Ιράν να βοηθήσουν να αποφευχθεί η κρίση.
Απαντώντας σε ερώτηση του Reuters, η Ζαχάροβα είπε ότι η διεθνής κοινότητα έχει κουραστεί από τις «ατελείωτες» απειλές εναντίον του Ιράν και ότι η Μόσχα υποστήριξε μια λογική προσέγγιση της διένεξης σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
Το Ιράν και οι ΗΠΑ πρόκειται να πραγματοποιήσουν συνομιλίες στο Ομάν αυτή την εβδομάδα με τεταμένες τις σχέσεις των δύο χωρών λόγω των πυρηνικών φιλοδοξιών της Τεχεράνης.
Ερωτηθείς σήμερα σχετικά, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ έκανε έκκληση για διπλωματικές επαφές αντί ενεργειών που μπορεί να οδηγήσουν σε κλιμάκωση.
Σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους δημοσιογράφους, ο ίδιος είπε ότι οι ιρανικές αρχές λαμβάνουν προληπτικά μέτρα εν μέσω τις σκληρής ρητορικής γύρω από το ζήτημα των πυρηνικών.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.