Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία θέλουν άμεση επιστροφή στην κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Καλούν ακόμη τις αρχές του Ισραήλ να αποκαταστήσουν βασικές υπηρεσίες, ιδίως την ύδρευση και την ηλεκτροδότηση, καθώς και τη Χαμάς να προχωρήσει στην απελευθέρωση των ομήρων.
Το Παρίσι, το Βερολίνο και το Λονδίνο απηύθυναν χθες, Παρασκευή, «επείγουσα» έκκληση, ώστε να υπάρξει «άμεση επιστροφή στην κατάπαυση του πυρός» στη Λωρίδα της Γάζας, εκφράζοντας «φρίκη» για τον εξαιρετικά βαρύ απολογισμό μεταξύ των παλαιστινίων αμάχων, αφότου οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ ξανάρχισαν ευρείας κλίμακας βομβαρδισμούς και επιχειρήσεις εκεί το πρωί της Τρίτης.
«Μας προκαλεί φρίκη ο αριθμός των θυμάτων μεταξύ των αμάχων κι απευθύνουμε επείγουσα έκκληση να υπάρξει άμεση επιστροφή στην κατάπαυση του πυρός», αναφέρει κοινή ανακοίνωση, συνταγμένη στα αγγλικά, που υπογράφεται από τους επικεφαλής της διπλωματίας της Γαλλίας, Ζαν-Νοέλ Μπαρό, της Γερμανίας, Ανναλένα Μπέρμποκ, και της Βρετανίας, Ντέιβιντ Λάμι. Κάνει λόγο για «δραματικό βήμα πίσω για τον πληθυσμό της Γάζας, τους ομήρους, τις οικογένειές τους και το σύνολο της περιφέρειας».
Η ανακοίνωση καλεί ακόμη τις αρχές του Ισραήλ να αποκαταστήσουν βασικές υπηρεσίες, ιδίως την ύδρευση και την ηλεκτροδότηση, να επιτρέψουν πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια και ιατρικές διακομιδές εκτός θυλάκου για περίθαλψη «σύμφωνα με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο», καθώς και τη Χαμάς να προχωρήσει στην απελευθέρωση των ομήρων.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.