Το Ισραήλ θα σταματήσει να τροφοδοτεί με ηλεκτρικό τη λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας Έλι Κοέν, μια εβδομάδα μετά τη διακοπή της ανθρωπιστικής βοήθειας σ' αυτό το παλαιστινιακό έδαφος για να ασκηθεί πίεση στη Χαμάς.
«Υπογράφω τη διαταγή να σταματήσει αμέσως η παροχή ηλεκτρικού στη λωρίδα της Γάζας», δηλώνει σ' ένα σύντομο βίντεο.
«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας για να φέρουμε πίσω όλους τους ομήρους και για να εξασφαλίσουμε ότι η Χαμάς δεν θα είναι πλέον στη Γάζα την ημέρα μετά» τον πόλεμο, πρόσθεσε ενώ το Ισραήλ και το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα αλληλοκατηγορούνται ότι παραβιάζουν τη συμφωνία εκεχειρίας που τέθηκε σε ισχύ στις 19 Ιανουαρίου.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.