Η Ρωσία και η Ουκρανία προχώρησαν σε ανταλλαγή 25 αιχμαλώτων πολέμου ύστερα από διαπραγματεύσεις στις οποίες μεσολάβησαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση.
«Ύστερα από διαδικασία διαπραγμάτευσης, 25 Ρώσοι στρατιώτες επαναπατρίστηκαν από έδαφος ελεγχόμενο από το καθεστώς του Κιέβου. Σε αντάλλαγμα, 25 αιχμάλωτοι πολέμου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων μεταφέρθηκαν» στην Ουκρανία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου στο Telegram.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση