Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκιδήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία περιμένει συγκεκριμένα βήματα από τους δυτικούςεταίρους της για να ενισχύσει την αντιαεροπορική της άμυνα και να προστατεύσει τον ενεργειακό της τομέα, κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.
Ο Ζελένσκι αναμένεται να αναχωρήσει αργότερα σήμερα για την Ουάσιγκτον, όπου θα παραστεί στησύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του στην Πολωνία.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.