Σε νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου προέβη σήμερα η τουρκική αεροπορία η οποία κλιμακώνει την παράνομη δραστηριότητά της πάνω από το Αιγαίο.
Όπως έγινε γνωστό, στον ελληνικό εναέριο χώρο εισήλθαν την Τετάρτη δύο σχηματισμοί μαχητικών F-16 (2×2 αεροσκάφη), καθώς και ένα μεμονωμένο αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας τύπου CN-235, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των τουρκικών αεροσκαφών σε πέντε.
Τα τουρκικά μαχητικά προέβησαν σε επτά παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και δύο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. To CΝ-235 προέβη σε 4 παραβάσεις στο FIR Aθηνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο από τα τέσσερα τουρκικά μαχητικά πέταξαν οπλισμένα πάνω από το Αιγαίο.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.