Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Νετανιάχου: Κίνδυνος εμπλοκής του Ιράν από μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο
Ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων προειδοποιεί το Τελ Αβίβ για γενίκευση των συγκρούσεων - Η Χεζμπολάχ είναι πιο ικανή από τη Χαμάς ανέφερε
Μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο δυνητικά μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μιας ευρύτερης σύγκρουσηςπου θα φέρει το Ιράν και τους ευθυγραμμισμένους με το Ιράν μαχητές πιο κοντά σε μια τέτοια σύγκρουση, ιδιαίτερα αν απειληθεί η ύπαρξη της Χεζμπολάχ, προειδοποίησε σήμερα ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο πτέραρχος Τσαρλς «CQ» Μπράουν, δεν έκανε πρόβλεψη των επόμενων κινήσεων του Ισραήλ και αναγνώρισε το δικαίωμα του εβραϊκού κράτους στην αυτοάμυνα. Εντούτοις, προειδοποίησε ότι μια επίθεση στον Λίβανο «μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για μια ευρύτερη σύγκρουση».
«Η Χεζμπολάχ είναι πιο ικανή από τη Χαμάς αναφορικά με τις συνολικές δυνατότητες, τον αριθμό πυραύλων, μεταξύ άλλων. Και λέω απλώς ότι θα έβλεπα το Ιράν να είναι πιο διατεθειμένο να παρέχει μεγαλύτερη υποστήριξη στη Χεζμπολάχ», τόνισε ο Μπράουν σε δημοσιογράφους πριν από μια στάση στο Πράσινο Ακρωτήριο καθ' οδόν στη Μποτσουάνα για περιφερειακές αμυντικές συνομιλίες.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.