Ιράν: Πληροφορίες ότι συνεπιβάτες του Ραΐσι έδωσαν σημεία ζωής
Σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Υπήρξεεπικοινωνία παραπάνω από μία φορές
Ιρανός αξιωματούχος, σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση σύμφωνα με το SkyNews, ανέφερε πως υπήρξε επαφή με έναν επιβάτη και ένα μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι.
Ο ανώνυμος αξιωματούχος είπε ότι υπήρξε επικοινωνία παραπάνω από μία φορές. Από την πλευρά του, ο ανταποκριτής του SkyNews στη Μέση Ανατολή, Άλιστερ Μπάνκαλ, σχολίασε ότι αυτό σηματοδοτεί μια «πραγματικά σημαντική εξέλιξη. Υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν επιζώντες και ίσως είναι πολύ κοντά στο σημείο της συντριβής, κάτι που θα δώσει ελπίδα στις έρευνες».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.