Στους 140 έφτασαν σήμερα οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεσηστον πολυχώρο Crocus το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ένας από τους ανθρώπους που είχε τραυματιστεί και νοσηλευόταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, δεν τα κατέφερε και κατέληξε, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο. «Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν», είπε χαρακτηριστικά.
Τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής, Αλεξάντερ Μπαστρίκιν, είχε πει πως μέχρι τότε υπήρχαν 139 άτομα στον κατάλογο των νεκρών.
Ο Μουράσκο πρόσθεσε ότι τέσσερα ακόμη άτομα παραμένουν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, 19 ασθενείς, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και 34 τραυματίες σε μέτρια κατάσταση.
«Άλλα 23 θύματα ολοκληρώνουν τη νοσοκομειακή περίθαλψη και ετοιμάζονται για εξιτήριο», σημείωσε ο Μουράσκο. Επιπλέον, διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με τα επιχειρησιακά στοιχεία, 205 θύματα έλαβαν εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.