Στις «υπαρξιακές απειλές» για την ανθρωπότητα κατέταξε ο Τζο Μπάιντεν τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο αποκάλεσε «π... γιο» σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.
«Η υπαρξιακή απειλή είναι η κλιματική αλλαγή. Υπάρχουν επίσης αυτός ο crazy son of a btich, ο Πούτιν, και άλλες, και πάντα πρέπει να ανησυχούμε για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου, όμως η υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα είναι η κλιματική αλλαγή», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του προέδρου των ΗΠΑ σε ομιλία παρούσία ολιγομελής ομάδας δημοσιογράφων.
«Αν σας έλεγα εγώ τίποτα τέτοιο πριν από 10 ή 15 χρόνια, θα νομίζατε όλοι πως χρειάζομαι εγκλεισμό σε ψυχιατρείο. Δεν ξέρω πώς διάολο του ήρθε» είπε ο Μπάιντεν
Ο Αμερικανός πρόεδρος διεμήνυσε πως αύριο, Παρασκευή, θα ανακοινώσει νέες, «μείζονες» κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας εξαιτίας του θανάτου του Αλεξέι Ναβάλνι για τον οποίο κατηγορεί προσωπικά τον ρώσο ομόλογό του και τους «τραμπούκους» του.
Ο Τζο Μπάιντεν, που φέρεται να βρίζει πολύ κατ’ ιδίαν, είχε χρησιμοποιήσει την ίδια έκφραση, «son of a bitch», αντιδρώντας σε ερώτηση που τού υπέβαλε δημοσιογράφος του Fox News, του τηλεοπτικού δικτύου που προτιμά η δεξιά στις ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2022, πιθανόν χωρίς να συνειδητοποιεί πως το μικρόφωνό του παρέμενε ανοικτό.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.