Survivor 2024: Διπλή αποχώρηση για τους Διάσημους, εκτός η Όλγα Πηλιάκη και ο Νίκος Γκάνος - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Διπλή αποχώρηση για τους Διάσημους, εκτός η Όλγα Πηλιάκη και ο Νίκος Γκάνος - Δείτε βίντεο

Ο «Ιούδας», ο εμφύλιος, ο buller, η φάρσα της Σταυρούλας και οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή

MixCollage-22-Feb-2024-02-02-AM-2976
Η 7η εβδομάδα του Survivor 2024 ολοκληρώθηκε με διπλή αποχώρηση για τους Διάσημους, αφού εκτός από τον Νίκο Γκάνο που ηττήθηκε στη μονομαχία παραμονής και τσέκαρε το εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα μαζί του θα ταξιδέψει και η Όλγα Πηλιάκη που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Αντίθετα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Αλέξης Παππάς και Θοδωρής Τουρκογεώργος από τους Κόκκινους και Σταμάτης Ταλαδιανός από τους Μπλε θα συνεχίσουν τουλάχιστον για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/2) οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σχολίασαν την ψηφοφορία των ομάδων τους. Κερδισμένη της υπόθεσης η Μαριλίνα Βακονδίου που έγινε... Ρομπ καθώς γλίτωσε τον τάκο αφού η μονομαχία παραμονής μετατράπηκε σε αντρική υπόθεση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czay31txzms9)


Κλείσιμο
Έξαλλος με τους συμπαίκτες του ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Ο παίκτης των Μαχητών που πήρε τη θέση της Μαριλίνας στον τάκο τα έβαλε με τον «Ιούδα» όπως χαρακτήρισε την Χρύσα, ενώ από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο Τζέιμς Καφετζής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czay5vj74bux)


«Μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί γιατί ερχόμενος ο Τζέιμς στο παιχνίδι, έφερε και κάποια νέα. Οπότε κάπως οι ισορροπίες άλλαξαν. Είναι πανέξυπνος και κοιτάζει, όχι το παιχνίδι που παίζεται σήμερα, αλλά αυτό που θα παιχτεί σε τρεις μέρες από τώρα. Ερχόμενος εδώ είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά τους παίκτες, είχε δει ποιος κάνει παρέα με ποιον, ποιες εμπάθειες και συμπάθειες υπάρχουν και αντίστοιχα θέλετε να μου πείτε ότι ήταν τυχαίο που πήγε και έκανε κατευθείαν παρέα με τον Φάνη;».

«Ο Φάνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά της ομάδας μας και γενικά, ενδεχομένως, του φετινού Survivor μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Άρα ο Τζέιμς πήγε προς τον Φάνη, έκανε παρέα, πήρε την εύνοια του, πήγε δίπλα και στον Γιάννη εφόσον κάνει παρέα με τον Φάνη και του άνοιξε λίγο τα μάτια. Του είπε κάποια πράγματα γενικώς και εκεί που έπρεπε να παίξει το σωστό παιχνίδι το έκανε. Είχε παρατηρήσει δύο από τα άτομα της ομάδας μας να μην είναι τόσο κοντά με κάποιους άλλους. Μιλάω και αναφέρομαι στη Δώρα και την Άιρα».

«Ο Τζέιμς Καφετζής έστειλε, πριν μπει στο παιχνίδι, στη Δώρα τα δράμια! Έψαξε να βρει ποιος είναι ο άντρας της για να του στείλει μήνυμα και να του πει «επειδή θα μπω στο παιχνίδι, θες να πω κάτι στη Δώρα από σένα;» πρόσθεσε, επίσης, ο παίκτης του Survivor στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ. «Ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος! Και επειδή πραγματικά το Survivor το έχω δει, εκεί που έφτασε… έφτασε με την πονηριά του».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czaycaluwiex)


Εμφύλιος όμως δεν ξέσπασε μόνο μέσα στους Μαχητές. Τα πρώτα σύννεφα στην ομάδα των Διασήμων άρχισαν να φαίνονται με την Ασημίνα και τον Νίκο Γκάνο να τα έχουν βάλει με τον Αλέξη Παππά. Μάλιστα, για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Βολικάκη χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη «buller».

«Στο συμβούλιο βγήκε ο Αλέξης υποψήφιος από την ομάδα μας. Δεν ήξερα τι θα ψηφίσουν τα άλλα παιδιά, εγώ προσωπικά ήξερα τι θα ψηφίσω. Γενικά ο Αλέξης έχει λίγο νευριάσει που έχει ξαναβγεί υποψήφιος, αυτή είναι η τρίτη φορά που βγαίνει από την ομάδα του. Αυτό πιστεύω ότι κάτι δηλώνει. Προσωπικά εγώ τον ψήφισα και αγωνιστικά αλλά και σαν θέμα συμβίωσης και συμπάθειας. Καταρχάς ο Αλέξης είπε ότι έχουμε εμμονή, εγώ και η Μαρία, για να τον ψηφίζουμε συνέχεια. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει γιατί αγωνιστικά είναι κατώτερος. Επίσης, θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller. Γενικά δεν μιλάω πολύ, το έχει καταλάβει ο κόσμος. Δεν με νοιάζει να φανώ, δεν με νοιάζει να έχω τηλεοπτικό χρόνο, δεν λέω πολλά αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι δεν γίνεται άλλο και πρέπει να τα πεις», δήλωσε ο 40χρονος τραγουδιστής της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb00s2trxep)


Οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για την επικοινωνία με τους οπαδούς του Survivor και να απολαύσουν φαγητό όση ώρα θα βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να δουν τα tweets.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb1hsl6iyo9)


Οι Μπλε δεν θα είχαν στην διάθεση τους για ακόμα έναν αγώνα τον κορυφαίο τους παίκτη Φάνη Μπολέση, ενώ εκτός δράσης θα έμεναν για τους Κόκκινους η Όλγα Πηλιάκη με τη Μαρία Αντωνά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb0t4p4ct55)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb1dw5xz6y9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb1jgjxvgy9)


Παρά την απουσία του Φάνη οι Μαχητές κατάφεραν να πάνε χερι-χέρι με τους Διάσημους μέχρι το 6-6. Ο Ντάνιελ έδωσε το δικαίωμα στους Κόκκινους να περάσουν μπροστά, η Ασημίνα άνοιξε τη διαφορά και παρότι ο Γκιουλέκας μείωσε σε 8-7, Δαλάκα και Ντάνιελ καθάρισαν το ματς και με 10-7 έκλεισαν θέση για να διαβάσουν τα μηνύματα του τηλεοπτικού κοινού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb2f8nyn0e9)


Ο Γιώργος Λιανός μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε πως στο επεισόδιο της Κυριακής θα υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας ποδοσφαίρου, παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ενώ θα υπάρχει και μια πολύ μεγάλη έκπληξη μαζί με το ξεχωριστό έπαθλο για την ομάδα που θα κερδίσει. Ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει συμφωνία με τον Ροναλντίνιο για το Survivor All Star της Τουρκίας που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο για έναν αγώνα ποδοβόλεϊ και είναι πολύ πιθανό ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής να κάνει την εμφάνισή του και στο ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb2k9ak6myp)


Σε ότι αφορά τους νικητές του επάθλου επικοινωνίας οι Κόκκινοι βρέθηκαν για 2η συνεχόμενη φορά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και διασκέδασαν με τα μηνύματα που διάβασαν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb2p27vvk1t)


Οι Μαχητές παρά την ήττα τους είχαν διάθεση να κάνουν και φάρσες με την Σταυρούλα Χρυσαειδή πρωταγωνίστρια και τους άνδρες της ομάδας να την πατάνε, αφού η παίκτρια των Μπλε έκανε πως λιποθύμησε. Αυτός που έδειξε να αγχώνεται περισσότερο ήταν ο Γιάννης Περπατάρης που την πήρε στα χέρα του για να την πάει στη σκιά. Σχολιάζοντας την φάρσα ο Σταμάτης είπε ότι όταν είδε την Σταυρούλα στην αγκαλιά του Γιάννη νόμιζε ότι «παντρεύτηκαν» ενισχύοντας τις φήμες για το φετινό ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου.

«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πάρα πολύ καλή ηθοποιός… Δε ξέρω ποιος με πήρε αγκαλιά στην αρχή και ποιος με τράβηξε γιατί είχα κλειστά τα μάτια για να μη δω κάτι και γελάσω, μετά κατάλαβα ότι με είχε αγκαλιά ο Γιάννης και έτρεχε» είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την αποκάλυψη της φάρσας.

«Δεν το ψιλιάστηκα πολύ γιατί πιο πριν μας είχε πει ότι δεν αισθάνεται καλά. Ήταν προμελετημένο το έγκλημα. Μας τρόμαξε λίγο αλλά εντάξει, ωραίο, έπιασε το κόλπο» είπε από τη δική του πλευρά ο Γιάννης Περπατάρης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb3qxnc84mh)


Λίγο πριν τη μονομαχία παραμονής ο Γιώργος Λιανός έριξε και τη «βόμβα» του, ανακοινώνοντας την αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη από το Survivor.

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μονομαχία πρέπει να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά την μονομαχία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με την Ασημίνα να επανέρχεται πράγματι στο χώρο της αποχώρησης λίγη ώρα αργότερα.

«Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb418qq02nd)


Οι τέσσερις υποψήφιοι που χρειάστηκε να μονομαχήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο Αλέξης Παππάς, ο Νίκος Γκάνος και ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb43ay8a9sh)


Τα καλύτερα στατιστικά του Αλέξη Παππά του έδωσαν και το πλεονέκτημα να επιλέξει τους στόχους, ενώ έκπληξη προκάλεσε η τοποθέτηση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει ο... αιώνιος αντίπαλός του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb48oc33kvd)


Ο Αλέξης Παππάς αντιμετώπισε τον Θοδωρή Τουρκογεώργο τον οποίο και νίκησε με 4-3, ενώ ο Σταμάτης Ταλαδιανός επικράτησε με 4-0 του Νίκου Γκάνου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb497addyy9)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb4his5rjlt)


Έτσι ο αγώνας παραμονής κρίθηκε ανάμεσα σε Νίκο Γκάνο και Θοδωρή Τουρκογεώργο, με τον 40χρονο τραγουδιστή να γνωρίζει την ήττα με 4-3 από το συμπαίκτη του στους Κόκκινους και να τσεκάρει το εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb4w37mjl7d)


«Τι κλαις μωρέ;» αναφώνησε, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Νίκος Γκάνος απευθυνόμενος στην φίλη του, Μαρία Αντωνά που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb50c11mzkh)


«Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα. Ευχαριστήθηκα όμως πολύ όλη την εμπειρία από την αρχή που ήμουν εδώ και πιστεύω ότι έκανα πολύ δυνατές φιλίες εδώ μέσα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πέρασα πολύ ωραία και φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης των Διασήμων του Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czb56h9bnai9)




Ειδήσεις σήμερα:

Ο «εξορκιστής της Θεσσαλονίκης» ξαναχτυπά με νέα βίντεο και ονομασία στην αίρεσή του: Παραμένουμε σταθεροί στην πίστη

Sports Pass: Έρχεται voucher 300 ευρώ για μαθητές Γυμνασίου - Ποιοι το δικαιούνται

Κιλκίς: Πώς δρούσε το κύκλωμα παράνομων μεταβιβάσεων οχημάτων - Η ταρίφα, το... πεσκέσι και το «κοστούμι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης