Συγγνώμη μετά τον σάλο στη Ρωσία ζητά η διοργανώτρια του πάρτι «Σχεδόν Γυμνοί»

Συγγνώμη μετά τον σάλο στη Ρωσία ζητά η διοργανώτρια του πάρτι «Σχεδόν Γυμνοί»

Σε φυλάκιση 15 ημερών καταδικάστηκε ένας από τους καλεσμένους που φορούσε μόνο μια κάλτσα - Ομαδική αγωγή για να καταβληθεί αποζημίωση σε οργάνωση που στηρίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία

party_mosxa_arthrou
Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη η διοργανώτρια του πάρτι των «σχεδόν γυμνών» Ρώσων καλλιτεχνών και σελέμπριτι σε κλαμπ της Μόσχας που έχει προκαλέσει οργή στη Ρωσία, εν μέσω του πολέμου με την Ουκρανία.

«Θα ήθελα να σας ζητήσω, από όλους εσάς, μια δεύτερη ευκαιρία. Αν η απάντηση είναι όχι, είμαι έτοιμη να με εκτελέσουν δημόσια» είπε η Αναστασία (Νάστια) Ιβλέγιεβα στο βίντεο που ανήρτησε.

parti-mosxa
H 32χρονη διοργανώτρια του πάρτι Νάστια Ιβλέεβα
parti-mosxa2
Η Ξένια Σόμπτσακ ακριβώς αριστερά από την 32χρονη διοργανώτρια


Κλείσιμο


Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και από το πάρτι. Σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν μόνο εσώρουχα ή ρούχα με διαφάνεια. Ενας ράπερ συνελήφθη μάλιστα αφού φορούσε μόνο μία… κάλτσα.

Για την υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα ενώ ακούγονται και φωνές που ζητούν το «μποϊκοτάρισμα» των συγκεκριμένων καλλιτεχνών.







Περισσότερα από 20 άτομα έχουν καταθέσει ομαδική αγωγή σε βάρος της διοργανώτριας, απαιτώντας να καταβάλει 1 δισ. ρούβλια (περίπου 10 εκατ. ευρώ) σε οργάνωση που στηρίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η συγγνώμη της Ιβλέγιεβα δεν μαλάκωσε τον παρουσιαστή της τηλεόρασης, γνωστό προπαγανδιστή του Κρεμλίνου, Βλαντίμιρ Σολοβιόφ. «Θέλετε μια δεύτερη ευκαιρία; Στείλτε στους άνδρες μας στο μέτωπο [στην Ουκρανία] σόμπες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη», της απάντησε μέσω του Telegram. Ο ίδιος είχε αποκαλέσει «σκουπίδια» τους προσκεκλημένους στο πάρτι. «Δεν έχετε ιδέα πόσο μίσος τρέφει ο κόσμος για εσάς», τους είπε.

Ο ράπερ Βάσιο, που εμφανίστηκε στο πάρτι μόνο με μια κάλτσα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ημερών για «ομοφυλοφυλική προπαγάνδα» και «χουλιγκανισμό», σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

Ο σταρ της ποπ Φίλιπ Κιρκόροφ ζήτησε και αυτός συγγνώμη, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του στις οποίες φορά δαντέλες. «Σε αυτούς τους δύσκολους και ηρωικούς καιρούς, ένας καλλιτέχνης του διαμετρήματός μου δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι τόσο ανεύθυνος», είπε κάνοντας την αυτοκριτική του στις κάμερες.

Ο τραγουδιστής Ντίμα Μπίλαν δήλωσε ότι κατανοεί «τη δυσφορία του λαού μας, ιδίως των ανδρών που μας υπερασπίζονται στη γραμμή του μετώπου».

Το Κρεμλίνο απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Η ζωή μάς δίνει οδυνηρά μαθήματα» είπε μόνο η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. «Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν το βάθος του προβλήματος και να βελτιωθούν. Για το καλό τους», προειδοποίησε.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης