Στη σύλληψη ενός ζευγαριού προχώρησσαν αστυνομικοί στην Αλαμπάμα καθώς διαπιστώθηκε ότι βασάνιζαν τρία μικρά παιδιά με φλόγιστρο!
Η 27χρονη Άσλεϊ Εϊμπλεμαν και ο 53χρονος σύντροφός της, Χάουαρντ Άντερσον, κατηγορούνται για κακοποίηση σε βάρος παιδιών.
Σύμφωνα με το σε βάρος του κατηγορητήριο το ζευγάρι χρησιμοποιούσε φλόγιστρο για να καίει τα τρία παιδιά ηλικίας 4,7 και 9 ετών ενώ η κακοποίηση γινόταν και με άλλες μορφές.
«Είναι μια υπόθεση ξεκάθαρης κακοποίησης σε βάρος αυτών των παιδιών, Καταλαβάμε ότι έπρεπε να επέμβουμε αμέσως» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο κανάλιWDHN.
Όπως είπε ο ίδιος τα τρία παιδιά που πλέον βρίσκονται στα χέρια των κοινωνικών υπηρεσιών, έχουν υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα από την κακοποίηση που υπέστησαν από την 27χρονη και τον 53χρονο.
Το ζευγάρι κρατείται χωρίς εγγύηση ενόψει της πρώτης εμφάνισής τους στο δικαστήριο ενώ αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης έως 10 έτη και πρόστιμο 15.000 δολαρίων.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.