Ο ιδιοκτήτης της Wikipedia τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1,5 εκατ. ρουβλίων (16.700 ευρώ) από ρωσικό δικαστήριο επειδή δεν διέγραψε άρθρο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Η Ρωσία έχει επιβάλει τους τελευταίους μήνες σειρά προστίμων στο Ίδρυμα Wikimedia, αλλά «ακόμη δεν» σχεδιάζει να μπλοκάρει την υπηρεσία, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ο υπουργός ψηφιακών υποθέσεων.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.