Τουρκία: Δεν ταξιδεύει στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ ο Χουλουσί Ακάρ

Τουρκία: Δεν ταξιδεύει στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ ο Χουλουσί Ακάρ

Δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ακάρ με τον Παναγιωτόπουλο, που είχε προγραμματιστεί στο περιθώριο της Συνόδου

Τουρκία: Δεν ταξιδεύει στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ ο Χουλουσί Ακάρ
Την επαρχία Χατάι, η οποία επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό της προηγούμενης Δεύτερας, επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη ο Χουλουσί Ακάρ, μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγό Yaşar Güler και τον διοικητή των χερσαίων δυνάμεων, στρατηγό Musa Avsever.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Ακάρ δεν θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να παραστεί στη συνάντηση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ και η Τουρκία θα εκπροσωπηθεί από τον μόνιμο αντιπρόσωπο του ΝΑΤΟ, Levent Gümrükçü.

Στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ είχε προγραμματιστεί και συνάντηση του Ακάρ με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ακάρ και Παναγιωτόπουλος είχαν επικοινωνήσει λίγες ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας να εκφράζει τα συλλυπητήριά του.


Ειδήσεις σήμερα:

O Πούτιν προετοιμάζεται για περισσότερο πόλεμο, προειδοποιεί ο Στόλτενμπεργκ


Τσαβούσογλου: Μετά τον σεισμό ανοίξαμε νέα σελίδα με την Ελλάδα

O Ζεράρ Πικέ παραδέχεται είναι... «μαριονέτα» της Κλάρα Κία - «Η κοπέλα μου διαλέγει τα ρούχα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης