Για «ατυχή» κατάσταση έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας Πέεκα Χααβίστο, μιλώντας για την αναμονή της Φινλανδίας και της Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ.
«Είναι μία πολύ ατυχής κατάσταση, το γεγονός ότι η Φινλανδίακαι η Σουηδία περιμένουν ακόμη την επικύρωση τόσο από την Ουγγαρία όσο και από την Τουρκία», ανέφερε ο κ. Χααβίστο, προσερχόμενος στο Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
«Έχουμε αυτή την τριμερή ομάδα εργασίας στην οποία συζητάμε με την Τουρκία και ελπίζω ότι αυτή η ομάδα θα συναντηθεί σύντομα φέτος. Είχε συναντηθεί στο Ελσίνκι και τη Στοκχόλμη. Πιστεύω ότι θα επιλυθούν τα ζητήματα. Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα για την ασφάλεια της Φινλανδίας και της Σουηδίας», προσέθεσε ο υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.