Qatargate: «Ο Παντσέρι δεν είναι ο κύριος πρωταγωνιστής της υπόθεσης», υποστηρίζει ο δικηγόρος του
Δεν διέφθειρε ποτέ για λογαριασμό του αλλά υπέρ άλλων προσώπων ανέφερε σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ANSA
«Ο Αντόνιο Παντσέριδεν είναι ο κύριος πρωταγωνιστής της υπόθεσης. Επωφελήθηκε; Ναι, φυσικά. Έδρασε αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες; Είναι κι αυτό αλήθεια», δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa o συνήγορος υπεράσπισής του, ο Λοράν Κενές.
«Ο Παντσέρι δεν διέφθειρε ποτέ για λογαριασμό του αλλά υπέρ άλλων προσώπων, τα οποία από το Κατάρ και από το Μαρόκο του ζήτησαν να το πράξει και τα οργάνωσαν όλα. Αποφάσισε να μιλήσει και καθόρισε προκαταβολικά την ποινή του. Ο νόμος προβλέπει την δυνατότητα συνεργασίας με τη δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο δικηγόρος.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών