Ο διοικητής των του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) της Ανατολικής Λιβύης στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ ανακοίνωσε σήμερα “μία τελευταία ευκαιρία” για την κατάρτιση ενός οδικού χάρτη για την πραγματοποίηση εκλογών όπως μετέδωσε η λιβυκή τηλεόραση al-Hadath TV.
Ο Χαφτάρ έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά φατριών της δυτικής Λιβύης μετά από τον διαμελισμό της χώρας το 2014, συμπεριλαμβανομένης και μιας 14μηνης επιθετικής επιχείρησης για την κατάληψη της Τρίπολης, που απωθήθηκε από την διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της χώρας.
Καθώς, το πολιτικό αδιέξοδο της Λιβύης χειροτερεύει, η χώρα, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο κλιμάκωσης των εμφύλιων συγκρούσεων, με τους πολιτικούς να εμποδίζουν την πρόοδο για τη διεξαγωγή εκλογών και τους στρατιωτικούς ηγέτες να απειλούν με τη χρήση πολεμικής βίας.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.